Diensten

Man using the calc for accounting calculations

Berekeningen

Te veel of net te weinig besteld? Dat wil je natuurlijk vermijden. Wij helpen je graag met het berekenen van de benodigde hoeveelheid bouwmaterialen.

Offertedienst bouwmaterialen Clymans

Offertedienst

Offerte nodig? Ook dat is geen probleem. Onze medewerkers kennen onze producten door en door en maken jou met de glimlach een gepaste offerte.

Stabilisécentrale Clymans

Stabilisécentrale

Voor stabilisé, chape en droge beton kan je ook bij Clymans terecht. Onze centrale heeft bovendien zeer ruime openingsuren wat ervoor zorgt dat je voor dag en dauw aan de slag kan. Zo helpen we jou tijd besparen in je bouwproces.

Uitgebreide keuze Clymans

Uitgebreide keuze

Wij bieden een ruime keuze bouwmaterialen, gereedschappen en machines. Met ons uitgebreid assortiment spelen we zo goed mogelijk in op jouw wensen. Of je nu een professionele aannemer of een doe-het-zelver bent, bij Clymans vind je altijd je bouwgerief.

Amber Van den Berghe Clymans

Deskundige begeleiding

Wij helpen met plezier bij al je vragen met professioneel advies en deskundige begeleiding. Een vlotte communicatie met onze klanten is voor ons essentieel. We informeren je en gaan samen op zoek naar de beste oplossing voor jouw bouw- en verbouwprojecten.

Technician and engineer work together for checking quality and product in cargo container

Kwaliteitsgarantie

Wij garanderen een prima kwaliteit door een zorgvuldige selectie te maken van enkel de beste producten en leveranciers. Dankzij onze kwalitatieve producten kan je efficiënt werken met een perfect eindresultaat tot gevolg.

happy customer with a set of wrenches in a hardware store

Klantentevredenheid

Wij zijn pas content, als jij dat bent.

Contacteer ons voor meer informatie of vraag een offerte aan!