Krijg extra budget voor je vereniging met de Clymans VIP-app

Zit je in een vereniging en ben je op zoek naar een extra financiële boost of sponsoring? Clymans, de expert op het gebied van bouw en huis, staat klaar om jullie te ondersteunen! Met ons uitgebreide assortiment aan hoogwaardige bouwmaterialen, gereedschappen, tegels en doe-het-zelf benodigdheden, zijn we jullie one-stop-shop voor alles wat je nodig hebt. 

Vanaf nu bieden we jouw leden een exclusieve 5% korting op al hun aankopen bij Clymans. Als kers op de taart ontvangt jullie vereniging ook nog eens een royale 2% commissie op alle aankopen die via jullie worden gedaan. 

En het beste van alles? Het is super eenvoudig! Je leden krijgen een unieke QR-code op hun smartphone die ze laten scannen bij elke aankoop. Zo profiteren zij van de korting en verdien jij tegelijkertijd aan elke transactie. Waar wacht je nog op? Haal het maximale uit je  vereniging met Clymans!

Hoe kan ik als vereniging mee genieten van dit aanbod?

De code is uniek voor iedere vereniging, dus wij maken ‘m voor jullie graag aan. Geïnteresseerd? Dan stuur je een mailtje naar jerry@clymans.be of bel je naar 03 886 40 58 of spring je gewoon even binnen.  


Contacteer ons voor meer informatie of vraag een offerte aan