Over ons - Bouwmaterialen Willy Clymans
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Geopend wegens verbouwingen

Wanneer in 1967 Willy Clymans samen met zijn echtgenote Godelieve de handel in steenkool en aardappelen overneemt van zijn moeder, blijkt er in de zomer ruimte te zijn om een bijkomend project te ondernemen. De ondernemende geest valt op de bouwmaterialenmarkt, waarbij na reeds enkele jaren een aanpalend pand gekocht wordt om de opslagcapaciteit te verhogen.

 

Het blijkt een succes, want zelfs het dorpsplein wordt gebruikt om te laden en te lossen, waardoor er in 1987 uitgekeken wordt naar een ruimere locatie. Deze vindt men in de Jozef De Blockstraat in het naburige Tisselt, in de schaduw van de populieren, die één van de oudst bevaren zeekanalen van Europa omrandden: de Willebroekse Vaart. Door de nabijheid van het water, hebben we nu de mogelijkheid materialen aan en af te voeren via het kanaal.

 

Zonder te vergeten vanwaar we kwamen, willen we ook kijken waar we naartoe gaan: een nog sterkere aanbieder worden van kwaliteitsvolle bouwspecialiteiten. Help ons, zodat wij jou kunnen helpen.

Van bij ons

Bij Clymans geloven we in de samenwerking tussen alle betrokken partijen: klanten, leveranciers, personeelsleden, buurtbewoners en directie. We vertrekken vanuit de noden en wensen van de klant, maken in functie daarvan duidelijke en transparante afspraken met onze leveranciers, gemotiveerd en ondersteund personeel, een fijne en leefbare buurt en een betrokken en geïnspireerde directie. Zo bieden we een eerlijk verhaal aan iedereen en krijgt de toekomst alle kansen.

Da’s mijn gerief!

Om de noden zo correct mogelijk te dekken, hebben we de markt in verschillende specialiteiten verdeeld: ruwbouw, dakwerken, tegels, tuintotaal, afwerking en Doe-Het- Zelf. Elke specialiteit wordt gevolgd door een collega die zich hierop volledig kan toeleggen. Een logisch gevolg zijn naast het opbouwen van een hoge know-how, ook een transparante documentenstroom en een heldere facturatie onderdeel van onze werking. Ongeveer 45 000 producten, waarvan 4 500 producten op stock… Regelmatig horen we onze klanten zeggen ‘da’s mijn gerief…’

Contacteer ons voor meer informatie of vraag een offerte aan